L’autora


Teresa Guardans (Barcelona, 1956) és filòloga, documentalista i doctora en humanitats. Bibliotecària de professió durant anys, es va incorporar a l’equip de treball del CETR (Centre d’Estudi de les Tradicions de Saviesa) des de la creació d’aquesta institució, l’any 2000, a Barcelona. Ha col·laborat també amb ESADE i amb la Universitat de Barcelona.

A CETR coordina l’equip de didàctica (Otsiera) que, en estreta relació amb les escoles, treballa en una doble direcció: el tractament del fet religiós a l’escola laica i plural i l’educació de la dimensió interior en el marc de la cultura contemporània. Una tasca que es concreta en l’elaboració de materials pedagògics que es difonen a través del web www.otsiera.com.

És autora dels llibres: El saber marginat, (Edicions 62, 1997), Les religions, cinc claus (Octaedro, 2006), La Verdad del Silencio (Herder, 2009). I coautora dels llibres: El fet religiós (Eumo, 1998), La setena direcció: el conreu de la interioritat (2008), Una història de les religions, tal qual (Octaedro, 2009).
PUBLICACIONS


Imhotep i el faraó, escrit per Teresa Guardans i il·lustrat per Jaume Bosch, és un llibre que ens endinsa en el món egipci de fa cinc mil anys a través de les investigacions i excavacions arqueològiques de J. P. Lauer. A través seu, descobrim qui va decidir fer la primera construcció de pedra de la història i per quin motiu; com avançava la ciència; què eren les Cases de la Vida, i per què permetien mantenir unit el poble.

En la seva conversa amb la jove egiptòloga Claudine, Lauer compartirà les seves experiències de vida; parlarà del valor del treball en equip, de no desanimar-se, de la importància de fer-se preguntes...

Un llibre publicat per Lalè imprescindible per introduir-se a l’Egipte de fa cinc mil anys i per comprendre com hem arribat fins aquí. Tot plegat, acompanyat de consells vitals que no caduquen:

"Si ordeneu lluitar, el vostre poble lluitarà; i si ordeneu aprendre, aprendrà. Si tothom sap, tothom podrà ajudar”.

“Com més es comprèn, millor s’actua”.

“Per ser feliç, no cal que les coses siguin sempre fàcils. Gaudeix de les sortides de sol”.

"La terra guarda memòria de tots els que hi han viscut... i podem aprendre a escoltar-la".Enhorabona. El missatge s'ha enviat.
Error, si us plau, torneu-hi. El missatge no s'ah enviat.

Preu i característiques


  • Preu per unitat 10,00 eur
  • Preu a partir de 10 unitats 7,00 eur
  • ISBN 978-84-121743-0-4
  • Mida 21x15 cm
  • Pàgines 80


Passos de compra1

Envia’ns el formulari

Omple degudament el formulari superior i envia’l. Els camps amb asterisc són obligatoris
2

Contactarem amb tu

Et respondrem indicant el mètode de pagament i et demanarem els
requisits de facturació
3

La comanda a casa

Rebràs la teva comanda en un termini màxim d’una setmana a partir de la data de pagament