L’autora


Teresa Guardans (Barcelona, 1956) és filòloga, documentalista i doctora en humanitats. Bibliotecària de professió durant anys, es va incorporar a l’equip de treball del CETR (Centre d’Estudi de les Tradicions de Saviesa) des de la creació d’aquesta institució, l’any 2000, a Barcelona. Ha col·laborat també amb ESADE i amb la Universitat de Barcelona.

A CETR coordina l’equip de didàctica (Otsiera) que, en estreta relació amb les escoles, treballa en una doble direcció: el tractament del fet religiós a l’escola laica i plural i l’educació de la dimensió interior en el marc de la cultura contemporània. Una tasca que es concreta en l’elaboració de materials pedagògics que es difonen a través del web www.otsiera.com.

És autora dels llibres: El saber marginat, (Edicions 62, 1997), Les religions, cinc claus (Octaedro, 2006), La Verdad del Silencio (Herder, 2009). I coautora dels llibres: El fet religiós (Eumo, 1998), La setena direcció: el conreu de la interioritat (2008), Una història de les religions, tal qual (Octaedro, 2009).Enhorabona. El missatge s'ha enviat.
Error, si us plau, torneu-hi. El missatge no s'ah enviat.


Passos de compra1

Envia’ns el formulari

Omple degudament el formulari superior i envia’l. Els camps amb asterisc són obligatoris
2

Contactarem amb tu

Et respondrem indicant el mètode de pagament i et demanarem els
requisits de facturació
3

La comanda a casa

Rebràs la teva comanda en un termini màxim d’una setmana a partir de la data de pagament